Halkidiki / Grecia / Autocar/Individual / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Halkidiki, un adevarat paradis pe pamânt, este dupa cum apreciaza locuitorii si nu numai, locul cu cele mai bune plaje si cele mai frumoase peisaje din Grecia. Veti gasi aici peste 500 km de plaje stralucitoare si fine, combinate cu o apa albastra cristalina si gradini verzi de pini, care parca plutesc deasupra marii. Peninsula, în forma unei palme cu trei "degete" - Kassandra, Sithonia si Athos are o bogata istorie regasita în frumoasele sate traditionale.

Cu o linie de coasta ce se intinde pe o distanta de 522 km, ale carei plaje variaza atit ca forme cit si ca dimensiuni, de la plaje lungi cu nisip fin, la plaje mici, la golfuri pitoresti, porturi mici, sate traditionale pescaresti.
Cea mai frumoasa zona din nordul Greciei, aceasta peninsula si-a pastrat dintotdeauna acelasi farmec. Padurile, plajele cu nisipul fin, golfuletele ascunse, orasele istorice si satucurile pitoresti fac deliciul turistilor. Peninsula este compusa din trei fisii de pamant ce intra in marea Egee. Kassandra, Sithonia si Athos. Primele doua sunt cele mai dezvoltate. Athos, fisia estica, este renumita prin cele douazeci de manastiri imprastiate pe tot cuprinsul ei.

 

Vila Panorama

Vila Panorama este situată în stațiunea Kriopigi, la 200 m de centrul stațiunii și la câteva minute de mers pe jos față de plajă. Aeroportul din Salonic se află la 90 km de hotel.

Tarif euro/persoana/camera dubla

Plecari: in fiecare Vineri

Oferta valabila pana la data de 21.09.2018

vezi oferta
de la 25€

Hotel Apartments Aspida

PLECARI: cu autocarul in fiecare Vineri.

Oferta valabila pana la data de 21.09.18

 

vezi oferta
de la 34€

Hotel Medusa 3*

Hotelul Medusa, renovat în 2014, este situat la 400 de metri de centrul stațiunii Kriopigi, unde există multe magazine, restaurante și baruri. La aproximativ 800 de metri de hotel se află o plajă frumoasă, la care se poate ajunge cu ajutorul unui trenuleţ, în sezonul de vârf, contra cost. Aeroportul din Salonic este la 90 km de hotel.

Tarif in euro/persoana/camera dubla

Plecari: in fiecare Vineri

Oferta valabila pana la data de 21.09.2018

vezi oferta
de la 39€

Vila Bella Grecia

 

PLECARI:  in fiecare Vineri.

Oferta valabila pana la data de 21.09.18

vezi oferta
de la 69€

Hotel Theo Bungalows 3*

Theo Bungalows este situat pe brațul Kassandra din Halkidiki, la 300 m de statiunea Kriopigi, intr-o mica padure de pini. Hotelul se află la o distanță de 600 de metri de plajă. Distanța până la cel mai apropiat aeroport este de 90 km.

Tarif in euro/persoana/camera dubla

Plecare: in fiecare Vineri

Oferta valabila pana la data de 21.09.2018

vezi oferta
de la 119€

Hotel Halkidiki Palace 4*

Hotelul Halkidiki Palace este situat pe brațul Kassandra din Halkidiki, între stațiunile Polichrono și Hanioti, la aproximativ 2 km de Hanioti. Hotelul se află la o distanță de 400 de metri de plajă. Distanța până la cel mai apropiat aeroport este de 90 km.

 

vezi oferta
   

Hotel Hill Top 3*

Hilltop este un hotel de 3 stele renovat in 2014, situat în stațiunea Hanioti, pe bratul Kassandra din Halkidiki. Este amplasat la doar câteva minute de mers pe jos de magazine și la aproximativ 700 m de plajă. Distanța până la cel mai apropiat aeroport este de aproximativ 90 km. 

 

vezi oferta
   
Halkidiki, un adevarat paradis pe pamânt, este dupa cum apreciaza locuitorii si nu numai, locul cu cele mai bune plaje si cele mai frumoase peisaje din Grecia. Veti gasi aici peste 500 km de plaje stralucitoare si fine, combinate cu o apa albastra cristalina si gradini verzi de pini, care...