Nessebar 2017 / Bulgaria / Individual / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
NESSEBAR este unul dintre cele mai vechi orase din Europa amplasat intr-o mica peninsula, in apropiere de cea mai mare statiune din Bulgaria – Sunny Beach. Orasul a fost martorul dezvoltarii de-a lungul timpului a catorva civilizatii, cele peste 40 de biserici, constituind unul dintre cele mai puternice centre ale ortodoxiei in aceasta parte a Europei. In acest oras pot fi intalnite unele dintre cele mai bine conservate cladiri din Evul Mediu. Indiferent in ce statiune din Bulgaria alegeti sa petreceti concediul – o excursie la Nessebar nu trebuie neglijata. Aflat pe lista UNESCO, pentru cladirile sale foarte bine pastrate, la Nessebar va recomandam si o cina la un restaurant cu specific bulgaresc, admirand in acelasi timp o priveliste unica.

Hotel SOL NESSEBAR MARE & BAY 4*

Hotelul este situat la 100 metri distanta fata de plaja. 
 
vezi oferta
   

Hotel FESTA PANORAMA 4*

Este situat in zona de promenada a orasului Nessebar, la aproximativ 150 m fata de plaja si 10 minute de orasul vechi Nessebar. 
 
vezi oferta
   

Hotel SOL MARINA PALACE 4*

Situat la 250m de cea mai buna plaja din statiune, la 500m orasul istoric. 
 
vezi oferta
   

Hotel MARIETA PALACE 4*

Hotelul se afla la 500 metri distanta fata de plaja. 
 
vezi oferta
   

Hotel SOL NESSEBAR PALACE 5*

Hotelul se afla la 100 metri distanta fata de plaja.
 

 

vezi oferta
   
NESSEBAR este unul dintre cele mai vechi orase din Europa amplasat intr-o mica peninsula, in apropiere de cea mai mare statiune din Bulgaria – Sunny Beach. Orasul a fost martorul dezvoltarii de-a lungul timpului a catorva civilizatii, cele peste 40 de biserici, constituind unul dintre cele mai puternice centre ale...