Kusadasi - plecare din Bucuresti / Turcia / Avion / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Kusadasi, una dintre statiunile principale de vacanta din Turcia, oferă un mediu excelent pentru o vacanţă de neuitat. Situata pe coasta de vest a Turciei la 90 km sud de Izmir, Kusadasi este renumit ca unul dintre cele mai atractive oraşe de la Marea Egee, deoarece este aproape de situri istorice importante antice, inclusiv Efes, Didyma, Priene, Miletos, şi ideal pentru calatori. 

Kusadasi are un climat tipic mediteranean cu veri fierbinti si ierni blande, oferind un sezon turistic foarte lung. Statiunea este scăldată în soare aproximativ 300 de zile pe an. 
Numeroase plaje cu nisip fin, cu apele calde si limpezi, oferind o atmosferă liniştită, permit o mare varietate de activitati legate de apă şi plajă. Windsurfing, schi nautic, navigaţie şi volei de plajă sunt doar cateva alegeri pentru iubitorii vieţii active. După soarele liniştitor din timpul zilei, oraşul aşteaptă un apus de soare superb.

 

VERIFICA IN TIMP REAL TARIFELE SI DISPONBILITATEA UNEI VACANTE IN TURCIA
 
CLICK AICI: http://www.primatours.ro/Antalya

 

Hotel Grand Blue Sky 4*

Grand Blue Sky este un hotel de 4 stele situat pe coasta marii Egee in statiunea Kusadasi, la 3 km de centrul statiunii. Aeroportul Izmir Adnan Menderes se afla la o distanta de 70 km.

Tarif in euro/persoana/7 nopti

Oferta valabila pana la data de 25.08.2018

vezi oferta
de la 622€

Hotel Ömer Holiday Resort 4*+

Construit pe o suprafata de 36.000m2, Omer Holiday Resort este situat la o distanta de 120km de aeroportul din Bodrum, 80km de Izmir si 4 km de centrul orasului Kusadasi.
Tarif in euro/persoana/7 nopti
Oferta valabila pana la data de 18.08.2018
vezi oferta
de la 656€

Hotel Batihan Beach Resort & SPA 4*

Batihan Beach Resort & Spa este un hotel de 4 stele in Kusadasi, la 6 km de centrul statiunii. Parcula cvatic Aqualand, se afla la o distanta de 1 km si orasul antic grecesc, Efes, la 25 km. Aeroportul international Izmir Adnan Menderes se afla la o distanta de 75 km.

Tarif in euro/persoana/7 nopti

Oferta valabila pana la data de 08.09.2018

vezi oferta
de la 679€

Hotel Flora Garden Ephesus 5*

 

Hotelul Flora Garden Ephesus situat la malul mării, este un hotel nou ce se deschide in 2016 si se afla in Kusadasi, pe plaja Davutlar Love Beach, la umbra copacilor de eucalipt. 

Tarif in euro/persoana/7 nopti

Oferta valabila pana la data de 25.08.2018 

vezi oferta
de la 757€

Hotel Fantasia DeLuxe 5*

Hotelul este situat pe plaja langa centrul orasului la 65 km de aeroportul Izmir.

 

 

 

vezi oferta
   

Hotel Imbat 4*

Hotelul este situat pe faleza marii Egee, la 3 km de centrul orasului Kusadasi.

 

vezi oferta
   
Kusadasi, una dintre statiunile principale de vacanta din Turcia, oferă un mediu excelent pentru o vacanţă de neuitat. Situata pe coasta de vest a Turciei la 90 km sud de Izmir, Kusadasi este renumit ca unul dintre cele mai atractive oraşe de la Marea Egee, deoarece este aproape de situri...