Antalya - plecare din Iasi / Turcia / Avion / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
RIVIERA ANTALYA cu cele mai frumoase şi mai cunoscute dintre plajele Turciei, oferă nopti minunate şi o bogăţie a peisajelor care taie răsuflarea.
Partea vestică impresionează cu sălbaticii Munţi Taurus, şi cu noile staţiuni Phaselis, Camyuva, Goynuk, Tekirova, Kaş, Kemer şi Beldibi unde puteţi petrece superbe vacanţe pe un tărâm al peisajelor de neuitat şi al ţărmurilor uşor modelate de mare.
Tot în această regiune binecuvântată de natură se află comorile antice lăsate moştenire de licieni, greci şi romani.
în partea estică, staţiunile Belek, Side, Manavgat şi Alanya sunt înzestrate cu una dintre cele mai frumoase şi mai lungi plaje de pe coasta mediteraneeană. în ultimul deceniu au fost ridicate o mulţime de hoteluri luxoase care pot satisface exigenţele şi celui mai rafinat turist.
Centrul Rivierei rămâne desigur Antalya al cărei aeroport internaţional, bine amplasat, creează legătura spre bine cunoscutele oraşe ale lumii antice: Perge, Aspendos, Side, Phaselis şi Telmessos.
 
Antalya este o statiune de litoral vizitata de obicei pentru plaje si distractie, insa destinatia turistica Antalya inseamna mult mai mult - scufundari, navigatie, zboruri cu parapanta, catarari montane, navigare cu pluta, trasee turistice si multe altele. In luna mai aveti ocazia sa inotati in mare dimineata, dupa-amiaza sa schiati la Saklikent (la Bakirtepe), iar noaptea sa vizitati observatorul TUBITAK pentru a privi cerul.

Ca multe alte orase din Turcia, Antalya dateaza din perioadele greaca si romana, si puteti vizita mai multe situri arheologice ce stau marturie acestui fapt. Citadela otomana Kale este cea mai frumoasa parte a orasului Antalya, alaturi de alei inguste, case vechi din lemn, arcade din piatra si gradini private. Vechiul port (Yat Limani) este acum un port de ambarcatii cu iahturi moderne si locuri dragute unde poti lua cina privind spre mare.
 
 
 
VERIFICA IN TIMP REAL TARIFELE SI DISPONBILITATEA UNEI VACANTE IN TURCIA
 
CLICK AICI: http://www.primatours.ro/Antalya

 

Granada Luxury Belek 5*

Hotelul este situat pe malul marii in statiunea Belek din Antalya, la numai 40 de km de centrul orasului si la 25 de km de aeroport.

 
vezi oferta
   

Concordia Celes Hotel 5*

Hotelul este situat in Okurcalar - Alanya, la 105km de centrul orasului Antalya, 90km de aeroportul din Antalya, 35km de Alanya si 30km de Side.

 

 

vezi oferta
   

Akka Hotels Antedon 5*

Hotelul Akka Antedon este situat la 41 km de aeroportul orasului Antalya, la 15 km de oraAsul Kemer, in localitatea Beldibi, pe malul marii.

vezi oferta
   
RIVIERA ANTALYA cu cele mai frumoase şi mai cunoscute dintre plajele Turciei, oferă nopti minunate şi o bogăţie a peisajelor care taie răsuflarea. Partea vestică impresionează cu sălbaticii Munţi Taurus, şi cu noile staţiuni Phaselis, Camyuva, Goynuk, Tekirova, Kaş, Kemer şi Beldibi unde puteţi petrece superbe vacanţe pe un tărâm...