Sardinia / Italia / Avion / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Sejur SARDINIA
Zbor direct Bucuresti - Alghero, compania WIZZ AIR
 
Sardinia este pozitionata in mijlocul Marii Mediteraniene, fiind a doua insula ca marime dupa Sicilia. Insula este inconjurata de mai multe mici insule, cum ar fi Caprera, La Maddalena, Asinara, San Pietro si Sant`Antioco, toate destinatii interesante pentru excursii de o zi.
Relieful insulei Sardinia este frumos si variat, cu multe dealuri si munti in partea nordica, in partea sudica predominind cimpia. Pe Sardinia, climatul este uscat, iar inexistenta padurilor este inlocuita aproape in fiecare curte de incantatoare vegetatie mediteraniana cuprinzand sute de specii de plante, boscheti infloritori si bineinteles, palmieri, maslini, lamai.

Multe sunt marturiile vremurilor trecute, atunci cind insula era renumita printre marinarii lumii! Printre altele putem mentiona: amfiteatrul din timpul romanilor, fortificatiile din timpul cand Pisa si Genova erau republici puternice, precum si cele peste 3.000 de turnuri de aparare imprastiate de-a lungul coastei si datand din vremea cand Spania conducea Sardinia. Oricum, cea mai mare atractie turistica sunt vechile turnuri de piatra in forma de strut, construite unele peste altele si care au rezistat peste 2500 de ani, ridicandu-se astazi ca niste juvaere in frumosa zona sardiniana.

Marea si plajile sunte si ele insusi o atractie turistica pe Sardinia! Marea este de un albastru stralucitor iar plajile sunt diferite, la unele putindu-se ajunge numai pe calea apei. Exista si multe pesteri care merita sa fie vizitate!
Pe partea de sud, imprejurul orasului Cagliari - capitala regiunii Sardinia, se gasesc mai multe statiuni maritime. Mai departe, spre partea nordica, se afla Coasta Esmeralda care este plina de hoteluri luxoase si restaurante selecte. Pe Sardinia se pot practica mai multe sporturi nautice printre care scufundarile si windsurfing-ul.

 

Hotel Catalunya - 4*

HOTEL CATALUNYA  este localizat fata de Aeroportul Alghero (AHO - Fertilia) - 8.07km, statie de autobuz - 79m, baruri: Blau Sky - 12m, Imperila Bar Di Mellino Bruno G. - 70m, supermarket Eurospin - 64m.

vezi oferta
   

Hotel Florida 3* - Alghero

Aproape de centrul orasului Alghero, langa plaja, la 6 km distanta de aeroport.
 
 
vezi oferta
   

Hotel Corte Rosada 4* - Porto Conte

Pe plaja cu nisip fin, la 13 km de orasul Alghero si la 11 km de aeroport.

Masa: Mic dejun / Demipensiune / Pensiune completa
 
 

 

vezi oferta
   

Hotel Mistral 3* - Alghero

La intrarea in orasul Alghero, la 7 km de aeroportul Alghero.

 
 
 

 

vezi oferta
   

Hotel Carlos V - 5*

Hotelul elegant si modern Carlos V este situat pe malul marii in orasul Alghero.

vezi oferta
   

Hotel Punta Negra 4* - Fertilia

Pe coasta de nord-vest a insulei, in zona Fertilia, pe plaja cu nisip.

 

 

vezi oferta
   

Hotel Oasis 4* - Alghero

La 4 km distanta de centrul orasului Alghero si la 12 km distanta de aeroport.

 
 

 

vezi oferta
   

Hotel Soleado 4* - Alghero

Situat pe malul mării din Lido San Giovanni, la 50 de metri de o plajă de nisip.

 
 
 

 

vezi oferta
   

Hotel Residence Europa 3* - Alghero

Aproape de centrul istoric al orasului Alghero si la 8 km distanta de aeroport.

 

 

vezi oferta
   
Sejur SARDINIA Zbor direct Bucuresti - Alghero, compania WIZZ AIR Sardinia este pozitionata in mijlocul Marii Mediteraniene, fiind a doua insula ca marime dupa Sicilia. Insula este inconjurata de mai multe mici insule, cum ar fi Caprera, La Maddalena, Asinara, San Pietro si Sant`Antioco, toate destinatii interesante pentru excursii de...