Coasta Amalfitana - Sorrento / Italia / Avion / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Sejur Coasta Amalfitana - Sorrento
 
Coasta Amalfi din Italia este cunoscuta in lume pentru ca ofera intinerarii ascunse printre peisaje minunate, sate incantatoare si marea cu apa curata. Trecutul acestei zone este bogat si plin de comori ce trebuie descoperite.
 
Faimoasa Valle dei Mulini, numita si Valle delle Ferriere, situata in partea centrala a regiunii Amalfi, reprezinta locul perfect pentru o calatorie in trecut. Ruinele fabricilor de hartie din vechime, a unei vechi fabrici si a unei vechi turnatorii de fier spun povestea unui trecut cu adevarat glorios.
 

 

Hotel Corallo - 4*

Hotelul Corallo este localizat la 2 km de centrul orasului Sorrento si 53 km de aeroportul Napoli.

vezi oferta
   

Hotel Casa Albertina - 3*

Hotelul Casa Albertina este situat intr-un loc de vis, cu privelisti care iti taie respiratia, asupra faimoasei „Spiaggia delle Sirene” si „Sentiero degli Dei”. Familia Cinque, proprietara acestui hotel, este gata sa va asigure tot confortul pe durata sederii la acest hotel.

vezi oferta
   

Hotel Bellevue Syrene -5*

Oferind vedere panoramic la Golfo di Napoli, Bellevue Syrene reprezinta o alegere eleganta pentru un sejur in Sorrento. Acesta ofera o piscina in aer liber si WiFi gratuit.

vezi oferta
   

Hotel Del Corso - 3*

Hotelul Del Corso a fost recent restilizat si este situat la et al II-lea al unei cladiri istorice (Palazzo del Gregorio) in Sorrento. Proprietarii actuali l-au transformat intr-un hotel intim si primitor. Intrarea este la et al II-lea (exista un lift privat).

vezi oferta
   

Hotel Mignon - 2*

Hotelul Mignon are 24 camere si este situat central in Sorrento, in zona istorica, langa catedrala, la o scurta distanta de toate atractiile din oras.

vezi oferta
   

Hotel Miramalfi - 4*

Hotelul Miramalfi este un hotel "cu poveste" situat pe o stanca deasupra marii din Amalfi, un loc magic cu privelisti minunate, inconjurat de dealuri verzi si marea albastra.

vezi oferta
   

Hotel Piccolo Paradiso - 3*

Hotelul Piccolo Paradiso este localizat aproape de centrul statiunii Massa Lubrense, la 10 km distanta de Sorrento si la 60 km de aeroportul din Napoli.

vezi oferta
   

Hotel Hilton Sorrento Palace 4* - Sorrento

La aproximativ 1 km de centrul vechi al orasului Sorrento si de plaja.

 
 
 

 

vezi oferta
   

Hotel Metropole 3* - Sorrento

Este la 1 km de centrul statiunii Sorrento si la 2 km de plaja principala.

 
 
 

 

vezi oferta
   

Hotel Minerva 4* - Sorrento

La 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Sorrento.

 
 
 

 

vezi oferta
   
Sejur Coasta Amalfitana - Sorrento Coasta Amalfi din Italia este cunoscuta in lume pentru ca ofera intinerarii ascunse printre peisaje minunate, sate incantatoare si marea cu apa curata. Trecutul acestei zone este bogat si plin de comori ce trebuie descoperite. Faimoasa Valle dei Mulini, numita si Valle delle Ferriere, situata...