Poiana Brasov / Munte / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Staţiunea Poiana Braşov este situată la baza platoului montan Postăvarul la o altitudine de 1020 metri. Denumită şi Poiana Soarelui, staţiunea este situată la 12 km de oraşul Braşov şi 9 km de oraşul Râşnov.
 
Poiana Braşov este principala staţiune pentru sporturile de iarnă din România, fiind o atracţie turistică de renume internaţional.
Staţiunea dispune de 12 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri şi restaurante. Cazarea este asigurată în hoteluri de lux, pensiuni, vile sau cabane.
 

Vila Prato 4*

Aceasta este situata chiar in inima Brasovului, intr-o zona insorita din Livada Postei, langa soseaua spre Poiana Brasov.

Tarif in euro/persoana/noapte

Oferta valabila pana la data de 18.12.2019

vezi oferta
de la 61€

Hotel Alpin 4*

Recent renovat, Alpin Resort Hotel 4* de intrarea in statiune dinspre Brasov, dar si dinspre Rasnov, la doar cateva minute de mers de centrul statiunii si de partiile de schi.
vezi oferta
   

Hotel Ruia 4*

Complexul Ruia dispune de 20 de camere duble, 10 apartamente Junior Suite si 2 apartamente President Suite.
 
vezi oferta
   

Hotel Escalade 4*

Situat la o distanta de numai 100 m de telecabina, telegondola, partia de ski si snowboard, patinoar si partia de saniute din Poiana Brasov.

vezi oferta
   

Hotel Teleferic Grand 4*

Situat in statiunea montana Poiana Brasov, la doar 50 de metri de teleschi, Teleferic Grand Hotel ofera acces la partii chiar din fata proprietatii, intrare gratuita la un centru spa modern, precum si vedere frumoase la munte, intr-o combinatie de elemente rustice si elegante.

vezi oferta
   

Hotel Q Brasov 3*

Hotel Q Brașov 3* este amplasat într-o zona centrala și liniștită a orașului, cu patrimoniu turistic imens și bogat, la numai câteva minute atât de Gara Brașov cât și de centrul vechi al orașului, unde veți beneficia de una dintre cele mai bune oferte de cazare din Brașov, Q Hotel fiind singurul hotel din Brașov ce oferă servicii de 4 stele, dar menținând planul tarifar de 3 stele.

vezi oferta
   

Hotel Esprit 4*

Hotelul Esprit se află la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Brașov. Este situat la înălțime, oferind vedere panoramică la întregul oraș. E disponibilă și o piscină interioară.

vezi oferta