Poiana Brasov / Munte / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Staţiunea Poiana Braşov este situată la baza platoului montan Postăvarul la o altitudine de 1020 metri. Denumită şi Poiana Soarelui, staţiunea este situată la 12 km de oraşul Braşov şi 9 km de oraşul Râşnov.
 
Poiana Braşov este principala staţiune pentru sporturile de iarnă din România, fiind o atracţie turistică de renume internaţional.
Staţiunea dispune de 12 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri şi restaurante. Cazarea este asigurată în hoteluri de lux, pensiuni, vile sau cabane.
 

Hotel Ruia 4*

Complexul Ruia dispune de 20 de camere duble, 10 apartamente Junior Suite si 2 apartamente President Suite.
Masa: mic dejun
Tarife in EURO/persoana/ noapte
Oferta valabila in perioada 15.01- 20.12.2017
vezi oferta
de la 21€

Hotel Teleferic Grand 4*

Situat in statiunea montana Poiana Brasov, la doar 50 de metri de teleschi, Teleferic Grand Hotel ofera acces la partii chiar din fata proprietatii, intrare gratuita la un centru spa modern, precum si vedere frumoase la munte, intr-o combinatie de elemente rustice si elegante.

Tarif EURO/persoana /zi
Tariful include masa mic dejun
Perioada: 01.09-20.12.2017
vezi oferta
de la 42€

Hotel Escalade 4*

Situat la o distanta de numai 100 m de telecabina, telegondola, partia de ski si snowboard, patinoar si partia de saniute din Poiana Brasov.

Tarife in RON/persoana/ noapte

Oferta valabila in perioada 04.01- 20.12.2017

vezi oferta
de la 110 RON

Hotel Alpin 4*

Recent renovat, Alpin Resort Hotel 4* de intrarea in statiune dinspre Brasov, dar si dinspre Rasnov, la doar cateva minute de mers de centrul statiunii si de partiile de schi.
 
vezi oferta
   
Staţiunea Poiana Braşov este situată la baza platoului montan Postăvarul la o altitudine de 1020 metri. Denumită şi Poiana Soarelui, staţiunea este situată la 12 km de oraşul Braşov şi 9 km de oraşul Râşnov. Poiana Braşov este principala staţiune pentru sporturile de iarnă din România, fiind o atracţie turistică...