Plecari din Bucuresti / Bilete avion
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Aeroportul Internațional Henri Coandă este cel mai mare aeroport din România și unul dintre cele două aeroporturi importante din București (al doilea aeroport este Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu din cartierul Băneasa, actualmente închis pentru modernizare). Aeroportul Henri Coandă este situat în afara zonei urbane a Bucureștiului, în orașul Otopeni, județul Ilfov. În anul 2013 pe Aeroportul Henri Coandă au tranzitat 7.643.467 de pasageri.
Numele aeroportului a fost schimbat în mai 2004, până atunci el numindu-se Aeroportul Internațional Otopeni.
 
Aeroportul este accesibil din București atât cu ajutorul liniilor de autobuz RATB 783 și 780 (linia 783 circulă non-stop), care oferă servicii suburbane, cât și cu linia CFR Henri Coandă Expres care leagă Gara de Nord de o stație aflată la 1,2 km de aeroport, de unde călătorii sunt preluați cu autobuzul pentru restul distanței până la terminal. Aeroportul este situat pe șoseaua București–Ploiești. Există un proiect prin care se urmărește legarea aeroportului cu sistemul de metrou al Bucureștilor, prin construirea unei linii noi legând stația de metrou 1 Mai cu cele două aeroporturi. Acest proiect este în derulare, urmând a fi finalizat în 2018.
 
Lista zborurilor Sosiri / Plecari in timp real o gasiti aici: http://www.bucharestairports.ro/ro/program-zboruri/sosiri.